getting it right for families and au pairs
blog
Au Pair baking with kids
YOU CAN SIGN UP TO
OUR NEWSLETTER AND
RECEIVE OUR LATEST NEWS BY E-MAIL
CALL 0800 917 8166
Hungarian language information
KI SZERETNE AU PAIR LENNI  NAGY-BRITANNIÁBAN?

Our direct registration for European candidates is ONLY for those already in the UK who need our help to find a suited host family we need a complete registration form.

If you are in the UK please REGISTER NOW

All other European candidates should register in their own country with a reputable au pair agency. E-mail us today on info@smartaupairs.com for our list of experts, clearly indicating in which country you live.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rengeteg előnye van au pairnek lenni! Lehetőséged nyílik tanulni, és ezzel egy időben pénzt keresni!

    * Szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásod?
    * Szeretnél megismerni egy idegen országot, és annak kultúráját?
    * Szeretnél új embereket találkozni, és újabb barátságokra szert tenni?
    * Élvezed a gyerekek társaságát és szeretsz segítkezni a család körül?

Ha igen, akkor biztosan élveznéd az au pairkedést! Hiába nincs messze Nagy-Britannia, mégis annyira más! Ezáltal óriási tapasztalatot szerezhetsz, és önállóvá válhatsz!

A legjobb, ha most azonnal regisztrálsz a Smartaupairs weboldalán, mi segítünk megtalálni a neked leginkább megfelelő családot.

MIÉRT VÁLASZD A SMARTAUPAIRST?

A regisztráció, valamint a családnál történő elhelyezés teljesen ingyenes az au pairek számára, mindemellett támogatunk nem csak az elhelyezésed előtt, hanem a családnál tartózkodásod ideje alatt is. Ezenkívül figyelmedbe ajánljuk az „extra smart” szolgáltatásunkat, aminek rengeteg előnye van, és a tökéletes profil kialakítását szolgálja. Ez a szolgáltatás nem ingyenes (a díja a magyar kapcsolattartónak fizetendő), de nem kötelező igénybe venni.

Smartaupairs tagja a BAPAA (British Au Pair Agency Association), ami azt jelenti, hogy legjobb, a legmegbízhatóbb ügynökségek egyike, ami kiemelkedően magas minőségű szolgáltatást nyújt.

Minden egyes családdal és au pair-jelölttel beszélünk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjuk arról, hogy megbízhatóak, és hogy alkalmasak befogadó családnak, illetve au pairnek.

Bővebb információ: Aupairs/Why Smart au pairs? – bal oldalon

Miben részesülsz au pairként?

    * Teljes ellátás
    * Berendezett szoba, ami csak a tiéd!. Esetek többségében TV/DVD-vel felszerelve, valamint több család biztosít saját fürdőszobát is a szobád mellé.
    * Heti zsebpénz, ami minimum £70 hetente. Mindez heti 25 óra „munkáért” és heti 2 alkalmi babysitelésért jár. Azonban sok család ennél többet fizet, és gyakran több órát is kell dolgozni.
    * Évente 2 hét fizetett szabadság (egy-egy hét minden 6 hónap után)
    * Angol nyelviskola járás (időbeli) feltételeinek biztosítása
    * Szívélyes fogadtatás a családban.
    * Támogatás a Smartaupairs központi irodájától. Négy nyelven (angol, német, francia, holland) állunk rendelkezésedre, a nyitvatartási időn kívül is.
    * Minimum egy hét fizetett szabadság minden 6 hónap után a családdal.
    * Extra zsebpénz az extra segítségért.
    * Valamint ösztönözzük a családokat az au pair boldogságának elősegítésére, a repülés, valamint az iskolába járás költségeihez történő hozzájárulásra, au pairek a családi kirándulásokba, nyaralásokba való bevonására,

További részleteket találsz: Aupairs/What is an aupairs?
 
JELENTKEZÉSI FOLYAMAT

Minden egyes au pair-jelöltnek el kell végeznie a jelentkezési folyamatunkat, annak érdekében, hogy az igényeinek leginkább megfelelő családot tudjuk megtalálni.

Ahhoz, hogy az au pair programba részt vehess:

    * Legyél 17 - 27 év közötti
    * Ne legyél házas, és ne legyen gyereked
    * Legyél rugalmas, barátságos, nyitott
    * Szeress gyerekekkel lenni, vigyázni rájuk, valamint legyél hajlandó könnyebb házimunkákat elvégezni, mindezt heti 25-40 órában.
    * Minimum 9 hónapig tudj a családnál tartózkodni
    * Tudd, hogy maximum 24 hónapig tartózkodhatsz a családnál
    * Legyél fitt és egészséges
    * Rendelkezz büntetlen előélettel

Ezeken kívül:

1.      Ki kell töltened a Smartaupairs regisztrációs oldalát (http://www.smartaupairs.co.uk/aupair/register.aspx)

2.      Írnod kell egy bemutatkozó levelet a családnak a ‘more about you’ topikba

3.      Fényképet kell feltőltened a “pictures” topikba, vagy postán elküldened

4.      Kettő (2 db) referenciát kell szolgáltatnod angol nyelven. Ezeknek nem származhatnak baráttól, barátnőtől, közeli családtagtól.

5.      Orvosi igazolást kell beszerezned

6.      Valamint erkölcsi igazolást kell bemutatnod. Ezt legkésőbb az interjúd után rendelkezésünkre kell bocsátanod.

A utóbbi hármat (referenciák, orvosi igazolás, erkölcsi bizonyítvány) beszkennelve küldd el e-mailben, de ha nincs erre lehetőséged, akkor elküldheted postán a címünkre.

Amint teljes a profilod (1-6. lépésig véghezvitele), készítünk veled egy interjút (1. interjú – fele magyar, fele angol), ami után megindul a családok keresése. Amint találtunk egy neked megfelelő családot, értesítünk, és lehetőséged nyílik a családdal beszélni (2. interjú - angol).

További előnyökhöz juthatsz, ha az „extra smart” szolgáltatásunkat választod, ami családnál való gyorsabb elhelyezésedet, valamint a legjobb profil elkészítését teszi lehetővé. Ennek keretében lefordítjuk a referenciáidat, a már megírt bemutatkozó leveledet minőségét feljavítjuk, valamint lehetőséged nyílik beszélni egy angol nyelvtanárral (EFL- English as a Foreign Language teacher), aki a családdal való interjúkra készít fel.

Mindezek biztosítják, hogy minél hamarabb felkeltsd a családok figyelmét. Erről a szolgáltatásról a magyar kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást, fordulj hozzá bizalommal!

További információ: Tippek a regisztrációhoz (Aupairs/Tips for registration – bal oldalon)

Itt további tippeket olvashatsz (angol nyelven) a regisztrációdhoz kapcsolódóan. Ajánlatos ezt elolvasni regisztrációt megelőzően.

Még jobb, ha az „extra smart” szolgáltatásunkat választod, és élvezed annak minden előnyét. Ennek a díja a magyar kapcsolattartónak fizetendő. Tudnod kell, hogy ez nem kötelező!! Csak a jobb profil kialakítását, gyorsabb elhelyezésedet, valamint a családdal való interjúra való felkészítésedet szolgálja.